DOBRO OBISKANI INFORMATIVNI DNEVI 2018
Datum objave: 12. 02. 2018

​Informativni dnevi Univerze v Mariboru, ki so na različnih lokacijah potekali v petek, 9. februarja 2018, in v soboto, 10. februarja 2018, so številčnim dijakom, ki si želijo prihodnost ustvariti skupaj z Univerzo v Mariboru, ponudili koristne informacije o vpisnih pogojih, študijskih programih in možnostih študija, bivanju in obštudijskih dejavnostih v času študija ter perspektivah glede zaposlovanja.


MF UM_EN_1.jpg


Predstavniki Univerze v Mariboru so si v največji meri prizadevali, da so bodoči študentje prejeli čim več informacij in da so prejeli odgovore na vsa odprta vprašanja, saj bodo le tako lahko z gotovostjo, samozavestjo in pozitivno naravnanostjo sprejeli eno od najpomembnejših odločitev v svojem življenju.


MF_UM_2.jpg   MF_UM_3.jpg


Na Univerzo v Mariboru na pot brezmejnega znanja in mednarodnih raziskovalnih uspehov prihaja nova generacija študentov, ki jo predstavniki mariborskih fakultet že z veseljem pričakujejo. Skupaj bodo stopili po stopnicah perspektivne kariere ter jih vodili do novih znanj, spoznanj in intelektualne rasti.


Rektorat_EN.jpg

Več fotografij z dogodka Informativni dnevi Univerze v Mariboru 2018 si oglejte v foto albumu.

 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Prijava