30. mednarodna konferenca o e-poslovanju in e-tehnologijah
Datum objave: 19. 06. 2017

bled e konf.jpg

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru v dneh od 18. do 21. junija 2017 organizira jubilejno 30. mednarodno konferenco o e-poslovanju in e-tehnologijah Bled eConference, z delovnim naslovom “Digital Transformation – From Connecting Things to Transforming Our Lives".


V evropskem prostoru Blejsko e-konferenco uvrščamo med najpomembnejše dogodke na področju raziskovanja vpliva sodobnih informacijskih in komunikacijskih tehnologij na organizacije, državljane, upravo, izobraževalne institucije in družbo kot celoto.


Omenjena konferenca je mednarodni dogodek z najdaljšo tradicijo na področju raziskovanja elektronskega poslovanja na Univerzi v Mariboru in eden izmed vodilnih raziskovalnih in strokovnih dogodkov v svetu na tem področju.


Vsako leto se konference udeleži približno 150 udeležencev, ki so po večini predstavniki univerz, organizacij, vladnih institucij, ponudnikov informacijskih storitev in Evropske komisije in prihajajo iz več kot 25-ih držav iz vsega sveta.  

 

Več informacij o konferenci je na voljo na spletni strani: bledconference.org​ Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Prijava