Interni strokovni posvet z naslovom Zagotavljanje pravne varnosti v postopkih pred Komisijo za preprečevanje korupcije
Datum objave: 16. 02. 2017

​Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru je v sodelovanju s Komisijo za preprečevanje korupcije v sredo, 15. 2. 2017, na FVV organizirala interni strokovni posvet z naslovom Zagotavljanje pravne varnosti v postopkih pred Komisijo za preprečevanje korupcije. 


DSC_0035.jpg

​Udeležence sta uvodoma pozdravila izr. prof. dr. Andrej Sotlar, dekan FVV in Boris Štefanec, predsednik KPK. V razpravi, ki jo je moderiral prof. dr. Bojan Tičar (Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru), pa so sodelovali izr. prof. dr. Polonca Kovač (Fakulteta za upravo Univerze v Ljubljani), izr. prof. dr. Benjamin Flander (Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru), mag. Peter Zmagaj (Računsko sodišče RS), dr. Ciril Keršmanc (Ministrstvo za pravosodje RS), mag. Aleksandra Spasojević (Ministrstvo za pravosodje RS), Boris Štefanec (Komisija za preprečevanje korupcije) in viš. pred. dr. Igor Lamberger (Komisija za preprečevanje korupcije).

 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Prijava