Univerza v Mariboru bo v Sloveniji vodila aktivnosti mednarodnega projekta na temo izobraževanja odraslih »Let's Guide«
Datum objave: 6. 01. 2017
lovo vsrtra.jpg 

 

​Projekt Let's Guide! bo zagotovil prostor, kjer bodo odrasli brezposelni pridobili praktično, znanje s področja podjetništva v inovativni obliki tečaja, pripravljenega s strani skupine mednarodnih  strokovnjakov.

 

Univerza v Mariboru bo v Sloveniji vodila aktivnosti mednarodnega projekta na temo izobraževanja odraslih, poimenovanega »Let's Guide! Skills for entrepreneurship and internationalization promotion among adult people«. Projekt, ki bo potekal do avgusta 2018, bo zagotovil prostor, kjer bodo odrasli brezposelni pridobili praktično, znanje s področja podjetništva v inovativni obliki tečaja, pripravljenega s strani skupine mednarodnih  strokovnjakov. Glavni rezultat projekta je inovativna metodologija e-učenja, ki bo razvila temeljne in prečne kompetence s področja podjetništva pri odraslih.

 

Projekt »Let's Guide« je financiran s strani programa Erasmus + in je bil prijavljen v okviru ključnega ukrepa 2: sodelovanje za inovacije in izmenjavo dobrih praks; strateška partnerstva na področju izobraževanja odraslih. Gre za mednarodno strateško partnerstvo šestih držav, katerega koordinator je Foxpopuli (Eslöv, Švedska), zraven pa sodelujejo še FyG Consultores (Valencia, Španija), ERIFO (Rim, Italija) Crystal Clear Soft (Atene, Grčija) Euro Lider (Lublin, Poljska) in Univerza v Mariboru.


 

Več informacij: Let's Guide Facebook stran


Projekt poteka do konca avgusta 2018.

Koordinator projekta:  Jacob Kobus

Koordinator na UM: Karolina Bucka Kustec


dve.jpg

 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Prijava