Mednarodni simpozij: VII JUGOVZHODNO EVROPSKI SIMPOZIJ O ZELENJAVI IN KROMPIRJU
Datum objave: 3. 01. 2017

ishs.jpg

Vabimo vas na VII JUGOVZHODNO EVROPSKI SIMPOZIJ O ZELENJAVI IN KROMPIRJU (VII SOUTH-EASTERN EUROPE SYMPOSIUM ON VEGETABLES AND POTATOES). Simpozij je iniciativa Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede, natančneje Katedre za ekološko kmetijstvo, poljščine, vrtnine in okrasne rastline, ki se je že v letu 2015 odločila, da bo v okviru Mednarodnega združenja za hortikulturno znanost (International Society for Horticultural Science, ISHS) kot prva v Sloveniji, organizirala omenjeni dogodek v Mariboru.Dogodek bo potekal v prihodnjem letu in sicer med 20. in 23. junijem 2017 v hotelu Habakuk. Poleg raziskovalcev so na dogodek vabljena različna podjetja kot sponzorji kot tudi razstavljavci. Glavni dogodek (VII JUGOVZHODNO EVROPSKI SIMPOZIJ O ZELENJAVI IN KROMPIRJU), bo potekal v angleškem jeziku, brez prevoda, vzporedni dogodek (FAO DELAVNICA), kjer bo skupina tujih predavateljev pod pokroviteljstvom FAO predstavilo nekaj tem s področja pridelave v zavarovanih prostorih, namenjen pridelovalcem zelenjave in krompirja ter strokovnjakom, pa bo prevajan v slovenski jezik.


Prijava na vzporedni dogodek - FAO delavnica, bo mogoča v začetku prihodnjega leta 2017 na spletni strani Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede UM.


Vljudno vas vabimo, da obiščete spletno stran simpozija: http://vp2017.um.si/​​, kjer je že omogočena prijava na glavni dogodek.


 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Prijava