Uspehi zaposlenih na Pedagoški fakulteti
Datum objave: 7. 06. 2016

Pedagoška fakulteta (UM), Oddelek za likovno umetnost z veseljem objavljata, da je samostojno razstavo z naslovom 300 SEKUND, Kompozicija za pet podob, štiri skladbe in tišino v Galeriji Kresija v Ljubljani pripravil red. prof. Oto Rimele, spec.

remille.jpg

Več o razstavi lahko slišite tudi v oddaji Likovni odmevi na programu ARS.Pedagoška fakulteta (UM), Oddelek za glasbo s ponosom objavljata, da je prejemnik Kozinove nagrade v letu 2016 red. prof. mag. Tomaž Svete. V Kogojevi dvorani Društva slovenskih skladateljev je bila 3.6.2016 ob 12.00 slovesnost, na kateri so podelili Kozinovo nagrado za zaokrožen glasbeno-scenski opus priznanemu slovenskemu skladatelju Tomažu Svetetu. Nagrado je podelil predsednik DSS Nenad Firšt, utemeljitev pa predstavil Tomaž Habe, predsednik Komisije za nagrade in priznanja DSS.
tomaž.jpg


Pedagoška fakulteta (UM), Oddelek za likovno umetnost z veseljem objavljata, da je na razstavi z naslovom Zemlja je ploščata, Sodobna slovenska in kitajska umetnost s svojimi deli sodeloval red. prof. Samuel Grajfoner, spec.
graj.jpg
 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava