Študenta FERI Lovro Brdnik in Slobodan Stjepanović prejela nagradi Tehnološke mreže za najboljši diplomski deli
Datum objave: 17. 03. 2016

Tehnološka mreža Tehnologija vodenja procesov vsako leto objavlja razpis za najboljše diplomsko/magistrsko delo na univerzitetnem in najboljše diplomsko delo na visoko strokovnem nivoju. 


Letos je nagrado za najboljše diplomsko delo na univerzitetnem nivoju prejel Lovro Brdnik, študent Univerzitetnega študijskega programa elektrotehnika Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru. Priznanje in denarno nagrado (neto znesek 700 €) je prejel za diplomsko nalogo »Izdelava tiskalnika 3d«, ki jo je naredil pod mentorstvom izr. prof. Jožefa Ritonja. 


Brdnik_1.jpg

​Nagrado za najboljše diplomsko delo na visoko strokovnem nivoju je prejel Slobodan Stjepanović, prav tako študent FERI UM, za diplomsko nalo​go »Implementacija kamer SICK in SPECTOR VISION pri vodenju produkcijske naprave za kokilni nanos spajke« pod mentorstvom izr. prof. Marjana Goloba. Nagradi sta bili podeljeni na prireditvi v okviru dogodka Dan avtomatike, ki je potekal na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani dne 16.3.2016.  


Stjepanovic_1.jpg


 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava