Otvoritev fotografske razstave "Krajina"
Datum objave: 4. 09. 2019

Banner_FB.png

FERI se letos prvič pridružuje Festivalu fotografije Maribor. Razstavo, ki bo na ogled v Galeriji FERI, so pripravili člani fotografske sekcije FERI s pridruženimi člani Fotokluba Maribor. Skladno z letošnjo temo bo rdeča nit razstave krajina oz. narava, v kateri so vidne aktivnosti ljudi/človeka oz. njegova prisotnost v neposredni ali (daljni) preteklosti.


Otvoritev razstave bo v torek, 10. septembra 2019, ob 16. uri v avli G2.

Po kratkem nagovoru in kulturnem programu v avli se bomo skupaj sprehodili skozi razstavo, druženje pa se bo nadaljevalo ob prigrizku v Senatni sobi.

​Sodelujoči fotografi: Gero Angleitner, Anamarija Valentina Dajnko, Bogdan Dugonik, Marjan Golob, Vanesa Hasanović, Peter Kitak, Daniel Kodrič, Stefan Najdovski, Emin Pamuk, Alma Rastoder, Maja Selinšek, Domen Ulbl, Darja Vizjak, Mitja Vodušek


▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪

O Galeriji FERI in fotografski sekciji FERI

Galerija FERI se nahaja v 3. in 4. nadstropju objekta G2 FERI UM. Uradna otvoritev razstavnega prostora je bila septembra 2018. V galeriji svoje fotografije redno razstavljajo člani fotografske sekcije FERI, v kateri se združujejo zainteresirani zaposleni in študenti, ki jih veseli fotografija - bodisi profesionalno bodisi kot hobi in za sprostitev. Člani letno pripravijo tudi razstavo v avli, in sicer ko na fakulteti obeležujemo dan fakultete, Dan FERI.


 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava