Testiranje modelov za izboljšanje kompetenc študentov »The most effective training process«
Datum objave: 20. 06. 2018

ACT (Small).jpg                             erasmus_plus (Small).jpg


Objavljeno je poročila s podrobno analizo rezultatov testiranja modelov za izboljšanje kompetenc študentov z naslovom »The most effective training process« kot delni rezultat Erasmus+ projekta z naslovom »The acceleration method of development of transversal competences in the students’ practical training process«​.


Ekonomsko-poslovna fakulteta Univerze v Mariboru kot partner sodeluje v Erasmus+ projektu  z naslovom »The acceleration method of development of transversal competences in the students’ practical training process«. Raziskave kažejo, da delodajalci zaznavajo številna področja kompetenc, ki jih diplomanti ne obvladajo dovolj dobro, in je zato »vrzel v kompetencah« precejšnja.


S projektom se osem partnerjev iz Finske, Poljske, Slovaške in Slovenije odziva na potrebe trga. Glavni cilj projekta je poiskati in uporabiti inovativno metodo za razvoj kompetenc študentov na področju podjetnosti, timskega dela, ustvarjalnosti in komunikativnosti. Rezultatom dosedanjega dela smo v mesecu juniju 2018 dodali poročilo s podrobno analizo rezultatov testiranja modelov za izboljšanje kompetenc študentov, ki so dostopni na spletni strani projekta http://www.awt.org.pl/erasmus/do-pobrania/?lang=en.


Vljudno vabljeni k ogledu rezultatov dela na projektu!​


 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava