Uvajalni teden Univerze v Mariboru
Datum objave: 1. 09. 2017


Draga brucka, dragi bruc!

Pred vami je eno najbolj vznemirljivih obdobij vašega življenja – študijska leta. Veseli smo, da ste se odločili ta študijska leta preživeti na Univerzi v Mariboru.

Če si že zastavljate vprašanja, v katerih prostorih bo potekal vaš študij, kje boste lahko iskali študijsko gradivo, kje bo najlaže poiskati bodoče profesorje, tutorja študenta, strokovnega delavca v referatu in še koga, ki vam bo lahko priskočil na pomoč, saj vam ni vseeno, kako boste vstopili v akademski svet, če vas zanima, kaj vse boste lahko organizirano počeli po urah v predavalnici, potem je uvajalni teden za bruce in brucke kot nalašč za vas.

Kdaj?
Od ponedeljka, 25. 9. 2017, do petka, 29. 9. 2017.

Kje?
Na različnih lokacijah Univerze v Mariboru, ki jih najdete v programu. 

Čemu? 
Za čim hitrejši in uspešnejši začetek študija z radovednim, ustvarjalnim in inovativnim spoznavanjem vsega novega – seveda s končnim ciljem, da uspešno zaključite študij in suvereno vstopite na trg dela.

Obvezno?
Zelo priporočljivo, zato pridite.

Predstavitve na uvajalnem tednu za bruce UM bo v četrtek, 28. 9. 2017 popestril še nastop gledališke in filmske igralke Urške Vučak Markež z naslovom Študent naj bo!. Urška Vučak Markež je diplomantka Fakultete za naravoslovje in matematiko UM in po poklicu profesorica matematike. S svojim pristnim humorjem in iskrenostjo navdušuje vse generacije. 


Dobrodošli!


Red. prof. dr. Igor Tičar,
rektor Univerze v Mariboru

Priloge
 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Prijava