Skip Navigation Linksdogodek

četrtek, 15.11.18 - petek, 16.11.18
Konferenca

 

Fakulteta za varnostne vede Univerze v Mariboru

 

vabi na

 

mednarodno konferenco s področja kibernetske varnosti

CENTRAL EUROPEAN CYBERSECURITY CONFERENCE 2018.

 

Konferenca bo potekala 15. in 16. novembra 2018

v Hotelu Lev, Vošnjakova ulica 1, Ljubljana.

 

Ozaveščanje in poznavanje omenjene tematike je v današnjem svetu nujno. Kibernetska varnost je tema, ki je zasidrana v način življenja slehernega posameznika in organizacije. S tem namenom bo konferenca združila znanja in mnenja strokovnjakov z različnih področij kibernetske varnosti, prikazala učinke ustrezne ravni kibernetske varnosti na delovanje organizacij, delo posameznikov in spoznavanje z grožnjami v kibernetskem prostoru.

 

Konferenca je namenjena vsem zainteresiranim, še posebej strokovnjakom iz gospodarstva, javne uprave in posameznikom, ki se srečujejo z vprašanji širšega področja kibernetske varnosti. Na konferenci bodo sodelovali raziskovalci iz EU in širšega prostora (Avstrija, Belgija, Hrvaška, Iran, Luksemburg, Namibija, Nemčija, Pakistan, Poljska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Švedska). Vabljeni predavanji bosta izvedla svetovno priznana znanstvenika na področju kibernetske varnosti dr. Béla Genge z naslovom Engineering edge security for the protection of critical infrastructures in dr. Christian Hummert z naslovom Car2Infrastructure security.

 

Več informacij o konferenci in možnosti prijave na tej spletni povezavi:

https://www.fvv.um.si/CECC2018/

 

 

Vljudno vabljeni!

 

O dogodku
Čas dogajanja
četrtek, 15.11.18 - petek, 16.11.18
Vrsta dogodka
Konferenca
Organizator
FVV
Lokacija
Hotel Lev
Vošnjakova ulica 1, Ljubljana
 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Prijava