Konferenčne dvorane in predavalnice

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Univerzitetna stavba v Mariboru je reprezentančni objekt, ki je bil zgrajen pred 110 leti Stavba je bila v današnji obliki obnovljena v času med leti 1994 in 2000. Leži na Slomškovem trgu v samem mestnem jedru. Dostop je možen z avtomobilom iz Orožnove ulice, kjer je urejeno parkirišče na Slomškovem trgu, ali z javnim prevozom. Glavna avtobusna in železniška postaja sta oddaljeni 15 minut peš hoje skozi center mesta.


 
Stavba Univerza v Mariboru ima 688 m2 prostorov za različne prireditvene dejavnosti, kot so kongresi, seminarji, predavanja, novinarske konference, kulturne prireditve, okrogle mize, protokolarne prireditve ipd., in 538 m2 predavalnic, na voljo pa je tudi 88 m2 razstavnega prostora.

  

V ceno najema je vključena tudi uporaba  opreme (projektor, prenosni računalnik in brezžični internet).​​


 

ZASEDENOST DVORAN


 
Dostop  v koledar zasedenosti dvoran in prostorov na rektoratu Univerze v Mariboru imajo vsi zaposleni na Univerzi v Mariboru. Do koledarja zasedenosti lahko dostopate s svojo digitalno identiteto na naslednji povezavi - Rezervacije dvoran​

Zunanjim uporabniki nimajo  direktnega dostopa do koledarja zasedenosti,  informacijo o zasedenosti lahko pridobijo preko kontaktne osebe.

 
Urednik strani: Nataša Marinič Petrovič
 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Piškotki | Prijava