Skip Navigation Linksusposabljanje2

 PoUKum - PrijavaPodrobnosti

  • naslov

    Prehrana za zbranost oziroma koncentracijo na delovnem mestu

  • izvajalec

    Erika Brajnik

  • institucija

    Univerza v Mariboru

  • izvajalec

    Erika Brajnik

  • trajanje

    90 minut

  • predavanje

    delavnica

    konferenca

    seminar

    tečaj

    RCUM
    izobraževanje

    Ljudje smo si podobni, nismo pa enaki. Težave lahko rešujemo na različne načine glede na genotipski in fenotipski del vsakega posameznika. Dejstvo je, da se po eni strani podaljšuje starostna meja upokojevanja, po drugi pa, da se starajo naše telo in možgani. Udeleženci bodo na predavanju spoznali, da ni vseeno kaj zaužijejo, saj s hrano dajemo  telesu »navodila«, naše telo pa pri 20. letih starosti potrebuje drugačna »navodila« kot pri 50. letih.

  • namenjeno

    zaposlenimštudentomzaposlenim in študentom + zunanjim udeležencem

  • Datum: 16.01.2019

  • Ura: 10:00

  • Rok prijave: 15.01.2019

  • Prostor: Dvorana Frana Miklošiča

  • Naslov: Slomškov trg 15, Maribor

  • 22 prostih mest od 100

vsebina

- Kako se spreminja mikrobiota črevesja?

- Povezava med možgani in mikrobioto črevesja ter koncetracijo.

- Vpliv prehrane na mikrobioto.

- Genotipski in fenotipski vidik posameznika, DNK in navodila  ki jih dajemo s hrano telesu.

- Celostni pogled na človeka, na njegovo zdravje in na ravnovesje v telesu.

izvajalec

Erika Brajnik je predsednica Združenja naturopatov Slovenije ter članica evropskega naturopatskega združenja Reformed aisbl. Je predavateljica, kolumnista in avtorica številnih naturopatskih knjig.
177
0
0
 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Prijava