Aktualna izobraževanja

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Univerza v Mariboru pripravlja izobraževanja za zaposlene, s poudarkom na kakovosti poučevanja oziroma podpori visokošolskim učiteljem in njihovemu didaktičnemu usposabljanju ter trajnostnemu in družbeno odgovornemu razvoju univerze. Na izobraževanjih se skladno z Erevanskim komunikejem posebej poudarjajo kakovost, pedagoška odličnost ter pomen učenja in poučevanja, organizirani pa so tudi dogodki o vsebinah, ki jih zaposleni potrebujejo pri svojem delu.

Prepričani smo, da bomo prispevali k celostnemu razvoju zaposlenih, sledili viziji UM in prispevali k povečanju kulture kakovosti univerze, posledično pa pomagali študentom pri njihovem študiju in delu, kot tudi zaposlenim, da bo njihova izkušnja v procesu neformalnega izobraževanja čim bolj pozitivna.

Udeležba na dogodkih za izboljšanje pedagoškega dela je za visokošolske učitelje Univerze v Mariboru ovrednotena s točkami. Podrobno točkovno vrednotenje.pdf​​

Udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi na dogodku v elektronski obliki. V kolikor želite več informacij, nam lahko pišete na izpopolni@um.si.

Na dogodke se prijavite in odjavite s svojo digitalno identiteto. Kliknite na MOJE PRIJAVE​
​​

 IZOBRAŽEVANJA IZPOPOLNI UM

26.09.2018
Slomškov trg 15, Maribor

 ‭(Skrito)‬ Izobraževanja izpopolni UM

Trenutno ni razpisanih usposabljanj.
Urednik strani: Danilo Majcen
DODATNO
​​
 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Prijava