Aktualna izobraževanja

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Univerza v Mariboru pripravlja izobraževanja za zaposlene, s poudarkom na kakovosti poučevanja oziroma podpori visokošolskim učiteljem in njihovemu didaktičnemu usposabljanju ter trajnostnemu in družbeno odgovornemu razvoju univerze. Na izobraževanjih se skladno z Erevanskim komunikejem posebej poudarjajo kakovost, pedagoška odličnost ter pomen učenja in poučevanja, organizirani pa so tudi dogodki o vsebinah, ki jih zaposleni potrebujejo pri svojem delu.

Prepričani smo, da bomo prispevali k celostnemu razvoju zaposlenih, sledili viziji UM in prispevali k povečanju kulture kakovosti univerze, posledično pa pomagali študentom pri njihovem študiju in delu, kot tudi zaposlenim, da bo njihova izkušnja v procesu neformalnega izobraževanja čim bolj pozitivna.

Udeležba na dogodkih za izboljšanje pedagoškega dela je za visokošolske učitelje Univerze v Mariboru ovrednotena s točkami. Podrobno točkovno vrednotenje.pdf​​

Udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi na dogodku. V kolikor želite več informacij, nam lahko pišete na izpopolni@um.si.

Računalniški center Univerze v Mariboru izvaja "Mesec e-izobraževanja 2017 ​na UM".​ Vabljeni na dogodke​!

Na dogodke se zaposleni in študenti prijavite (in odjavite) s svojo digitalno identiteto. 
Kliknite na
MOJE PRIJAVE​
​​

 IZOBRAŽEVANJA IZPOPOLNI UM

10.10.2017
Slomškov trg 15, Maribor
12.10.2017
Slomškov trg 15, Maribor
izr. prof. dr. Alenka Valh Lopert in izr. prof. dr. Melita Zemljak Jontes
17.10.2017
Slomškov trg 15, Maribor

 ‭(Skrito)‬ Izobraževanja izpopolni UM

Trenutno ni razpisanih usposabljanj.
Urednik strani: Danilo Majcen
DODATNO
​​
 Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, 2000 Maribor | +386 2 23 55 280 | rektorat@um.si | Davčna številka: SI 71674705 | Prijava